Citiți ! Citiți! Citiți! Nu există carte în care să nu găsiți ceva bun așa cum nu merită să citiți până la capăt ceea ce nu vă place. Investiția în cărți și în timpul pentru lectură este mereu profitabilă, chiar dacă unii spun că viața e cea mai utilă carte. Au și ei dreptate, doar că nu poți trăi atâtea vieți câte cărți poți citit, fiecare fiind o experiență de viață.
Cum nu sunt prea bun prieten cu somnul și nici nu-mi doresc să fiu, în ciuda a ceea tot spun studiile medicale. am timp de citit și citesc din toate domeniile. De multe ori mă interesează stilul scrierii mai mult decât conținutul.
Pentru a decripta cum poate o vedetă internațională de calibru, precum Arnold Schwarzenegger să-și promoveze viața și ideile și cum poate câștiga și mai multă faimă și profit din scris, i-am citit ultima carte Fii util – 7 reguli de viață, Probabil este impropriu spus i-am citit cartea pentru că, de obicei, cărțile de acest tip nu le scriu autorii, ci grupuri de editori care valorifică esența unei vieți, pentru profit, dar și pentru educație socială.Cartea lui Arnold are idei interesante. E directă. Are puțină literatură. Se bazează pe mesajul vieții unui performer care și-a vândut bine imaginea atât în cinematografie cât și în politică.
Se dorește a fi un manual motivațional și este. În definitiv, omul a avut un vis și l-a atins. L-a atins, dar prin muncă, prin foarte muncă.
Cine dintre noi nu a vrut să arate mai bine fizic. Unii am și încercat, dar nu am avut voința și motivația de a continua. Alții nu am crezut că aceasta este calea, mai ales când vorbim despre un sport de nișă cu, este culturismul. Am cunoscut culturiști, iar viața lor era plină de privațiuni, în timp ce publicitatea actului lor sportiv este mai de grabă slabă. Nu sunt fotbaliști. Cu toate acestea Arnold a reușit să devină o vedetă internațională, a reușit în altă țară, în altă limbă, culturist fiind. A reușit pentru că a avut voința să fie cel mai bun și a fost. A reușit!
De unde începe durerea începe performanța, spune Arnold la un moment dat în carte,. Cu siguranță fraza îi aparține și i-a fost principiu de viață. Se vede, nu?!
Fără sacrificiu nimic nu se poate. Fără disciplină și muncă nimic nu se poate. Fără investiție în propria persoană, nimic nu se poate.
Revenind la ideea inițială, investiți în voi, învestiți în cărți și în lectură. Ideile altora pot fi cărămizi în viața voastră, mai ales dacă ele sunt stoarse din multă sudoare. Iar dacă vă ține voința investiți și în sport și mișcare, în funcție de vârstă și posibilități. Va costa rețeta și bătrânețea mai puțin.
Multe persoane mor la 25 de ani, dar sunt înmormântate la 75 de ani, spunea Benjamin Franklin. De aceea spun că fără mișcare nu se poate și cred că e de citi cartea semnată de Arnold.
paulnegoita.ro
https://paulnegoita.ro/2024/07/19/din-momentul-in-care-incepe-durerea-incepe-performanta/
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu