Vedeți ce impact are reacția mulțimii?

 

paulnegoita.ro: 

Citeam în Epoch Times România că Videoclipul oficial al ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, 2024, a fost șters pe contul oficial: https://epochtimes-romania.com/news/videoclipul-oficial-al-ceremoniei-de-deschidere-paris-2024-a-fost-sters-de-pe-contul-jocurilor-olimpice—358543?fbclid=IwY2xjawEURYNleHRuA2FlbQIxMQABHQFa7kC0-xwLn3J5Z_726JuyaIVetXHIqkh74G8qH5Nx_9T7f31sRshsfA_aem_YRW5fFWEnUtYcbtrZcMNOw

Propaganda de stânga a făcut ravagii. Societatea este în cădere. Vă amintiți ce s-a întâmplat la Eurovizion? Distrugerea artei! Și nu a fost mare lucru pe lângă blasfemia de la Jocurile Olimpice, unde a fost călcat în picioare, sub pretext artistic, unul dintre cele mai importante simboluri ale Creștinismului, Cina cea de Taină. De ce a trebuit că în fața a milioane de creștini să apară o așa mizerie? Ce a fost în mintea acelor oameni? Oricum, evenimentul e considerat de cea mai proastă calitate din istoria Jocurilor Olimpice.

Reacția oamenilor a fost dură, în timp ce reacția instituțiilor a fost mută. Oligarhia administrativă formată din funcționari și reprezentați de instituții nu se deranjează reciproc, pentru că împart același fonduri publice. De aceea tac. Însă populația nu a tăcut. A reacționat. A spus că este mult prea mult! A pus Stop!

Vedeți câtă putere aveți și avem oameni buni! Nu se poate juca nimeni cu mințile noastre dacă ne apărăm interesul. Ei. cei care ne calcă pe capete și încearcă să ne dezbine au doar interese proprii sau de grup. Pentru ei morala și interesul mulțimii nu există. Există doar orgoliul propriu, interesul financiar și ideile lor singulare.  Dar oamenii au puterea și, dacă nu le este distrusă educația, reacționează. Dar tocmai la distrugerea educației s-a încercat să se lucreze la Paris …

Și tocmai la Paris și în Franța unde atunci când au fost atacate simboluri ale lumii musulmane s-au petrecut crime. Însă cretinii sunt toleranți.

În fine, puterea este la cei mulți! Aveți și de data aceasta dovada!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu